Pakketten

Bestel jouw favoriete pakket

Ben je er over uit welke sfeer het beste bij jou past? Bestel dan jouw favoriete pakket! Wil je eerst nog meer weten over hoe het werkt? Ik leg het je hier graag uit.

Twee pakketten vol sfeer

De basis van een interieur is vaak al goed gelegd. Een doorleefde houten vloer of juist een strakke betonvloer. Raambekleding, een mooie bank, lampen. En dan? Hoe zorg je dat je een fijne sfeer creëert?

Daar help ik je graag bij! Als interieurstylist en designer weet ik precies welke kleurtinten, materialen en vormen goed bij elkaar passen. Voorkom dagenlange zoektochten, miskopen en frustratie: voor jou heb ik twee sfeerpakketten samengesteld die perfect in balans zijn. Met minimaal 17 unieke accessoires van kwalitatieve topmerken – en bijpassend behang-, kleur- en plantadvies – haal jij eenvoudig de gewenste sfeer in huis!

‘Stijlvol blauw’ en ‘Natuurlijk groen’

Een pakket bestaat uit kussens, potten, vazen, manden, een plaid, kandelaren of unieke eyecatchers. Aan de hand van voorgestelde combinaties geef ik je advies over hoe je de accessoires het beste tot hun recht laat komen in jouw huis. En ik laat je weten welke behangsoort, kleur verf en planten het beste passen bij jouw nieuwe accessoires. Je hoeft dus alleen maar nog te kiezen: Ga je voor stijlvol met een tikkeltje stoer of natuurlijk groen met zwarte metalen?

Pakket Stijlvol blauw

Ga voor stijlvol en stoer met diepblauwe en warmrode tinten. In dit pakket vind je 17 zorgvuldig samengestelde accessoires, die qua kleurtint, vorm en materiaal perfect in balans zijn.

Ga voor stijlvol en stoer met diepblauwe en warmrode tinten. In dit pakket vind je 17 zorgvuldig samengestelde accessoires, die qua kleurtint, vorm en materiaal perfect in balans zijn. Meer »

€ 549,- incl. BTW en verzending

Pakket Natuurlijk groen

Creëer een natuurlijke groene sfeer met stoere zwarte accenten. In dit pakket vind je 18 zorgvuldig samengestelde accessoires, die qua kleurtint, vorm en materiaal perfect in balans zijn.

Creëer een natuurlijke groene sfeer met stoere zwarte accenten. In dit pakket vind je 18 zorgvuldig samengestelde accessoires, die qua kleurtint, vorm en materiaal perfect in balans zijn. Meer »

€ 549,- incl. BTW en verzending
Kade6 pakketten
Binnen een week jouw huis gestyled
Gratis verzending
14 dagen bedenktijd