Waar kan ik je mee helpen?

Het pakket

Wat is een Kade6-pakket?

Een pakket bestaat uit een aantal zorgvuldig samengestelde accessoires met bijpassend behang-, plant- en kleuradvies, waarmee je een nieuwe, fijne sfeer bij jou thuis kunt creëren. Alle kleuren, structuren en details van de accessoires zijn perfect op elkaar afgestemd – je hoeft de producten alleen nog maar een mooie plek in jouw huis te geven!

Waarom een heel pakket in plaats van losse accessoires?

Kade6 is ontstaan vanuit het idee om mensen op een eenvoudige manier te helpen een fijne sfeer te creëren in huis. Vanuit mijn ervaring als stylist weet ik dat het voor klanten behoorlijk lastig kan zijn de juiste kleuren, materialen en structuren bij elkaar te combineren. Daarnaast is er zóveel aanbod dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Door één pakket aan te bieden – met extra behang-, plant- en kleuradvies – haal je op een laagdrempelige manier de interieurstylist in huis en zorg je dat alles bij elkaar past.

Wat zit er in een pakket?

Ieder pakket heeft een eigen thema, zoals ‘Stijlvol blauw’ en ‘Natuurlijk groen’. Binnen dit thema passen een aantal accessoires, die per pakket zullen verschillen. Wat er in ieder geval in het pakket zit:

 • Minimaal 17 accessoires. Denk hierbij aan kussens, potten, vazen, manden, plaid, kandelaren, unieke eyecatchers. Per pakket staat aangegeven welke accessoires je thuisgestuurd zult krijgen. Bekijk de pakketten hier.
 • Uitleg en tips over hoe je de opstellingen het beste in jouw interieur kunt verwerken.
 • Extra advies voor extra sfeer: behang dat perfect past bij de door jou gekozen sfeer en plantadvies waar de kleuren van het thema in terugkomen. Ook geef ik kleuradvies wanneer je liever voor verf gaat, deze kun je bij de bouwmarkt of verfspecialist bij jou in de buurt bestellen.

Ik wil een accessoire uit een ander pakket, kan dat?

De inhoud van een pakket is volledig op elkaar afgestemd. Wanneer je een ander accessoire zou toevoegen raakt het geheel uit balans. Het is daarom helaas niet mogelijk de inhoud van een pakket aan te passen. Houd de social mediakanalen van Kade6 in de gaten voor extra tips over afwisseling met jouw nieuwe accessoires.

Kan ik losse accessoires bestellen?

De accessoires in een pakket zijn helaas niet los te bestellen. Ik bied je namelijk graag een compleet en zorgvuldig samengestelde combinatie van accessoires zodat je een unieke sfeer kunt creëren met één pakket. Er is één uitzondering: De speciaal voor een pakket ontworpen kussens van Kade6 kun je wél bijbestellen. Bekijk de mogelijkheden hier!

Hoelang zit een pakket in de collectie?

Er is geen specifieke einddatum: zolang er vraag is naar een pakket kan deze besteld worden. Hier zitten wel twee ‘maren’ aan vast: ik werk met bestaande merken, dus het kan voorkomen dat een accessoire niet voorradig is of uit hun collectie gaat. Het pakket is dan niet meer compleet en wordt dan niet meer aangeboden. Ook blijf ik doorontwikkelen en nieuwe pakketten samenstellen – op basis van nieuwe trends en nieuwe collecties – waardoor een ander pakket kan komen te vervallen. Dus: Zie je een pakket waarvan de sfeer precies is wat je zoekt? Bestel deze dan snel zodat je zeker weet dat je er mee aan de slag kunt! Bestel jouw nieuwe pakket hier.

Met welke merken werkt Kade6?

Kwaliteit, service en een uniek aanbod zijn enorm belangrijk voor het concept van Kade6. Daarom maak ik steeds bewuste keuzes in de merken waarmee ik samenwerk. Op dit moment zijn dit:

Hübsch, D&M, Mojoo, Colours and Green, Casamance, KEK Amsterdam, Kobé

Per pakket kan dit uiteraard verschillen, er zijn heel veel mooie en unieke merken! 

Als ik een pakket bestel, hoe kan ik dan mijn huis stylen?

Je kiest eerst welke sfeer het beste bij jou past. Zodra je het pakket thuis hebt kan de uitpakpret beginnen. Naast de accessoires vind je in je pakket ook uitgebreide uitleg en tips over hoe je de accessoires kunt combineren en waar je ze neer kunt zetten. Met behulp van duidelijke foto’s gaan we samen jouw interieur veranderen. Je kunt nog een stap verder gaan door het bijpassende behang of de geadviseerde plantensoorten te bestellen, of aan de slag te gaan met een van de voorgestelde verfkleuren.

Kan ik advies krijgen hoe ik het pakket in mijn huis kan gebruiken?

In het pakket vind je uitgebreid advies over hoe je de accessoires kunt combineren en waar je ze neer kunt zetten of op kunt hangen. Kom je er niet uit? Mail of app me dan jouw vraag, dan kijk ik of ik je verder kan helpen!

Retour en garantie

Kan ik het pakket retour sturen?

Je hebt een bedenktijd van 14 dagen waarin je het pakket retour kunt sturen. Stuur dan een mail naar info@kade6.nl met vermelding van je ordernummer. Het liefst hoor ik ook waarom je het pakket retour stuurt: zo kan ik een nóg betere service leveren aan de volgende klant. Het pakket wordt vervolgens bij jou thuis opgehaald, de bezorgdienst regelt de retoursticker en het administratieve deel. Het bedrag dat je voor het pakket hebt betaald wordt na ontvangst van het complete en goed ingepakte pakket teruggestort, exclusief de retourkosten van €12.95.

Wat zijn de retourkosten?

Voor de kussens bedragen de retourkosten € 4,95. Deze kunnen na verwerking worden ingeleverd bij een Pickup parcelshop bij jouw in de buurt. Vind hier jouw dichtstbijzijnde Pickup parcelshop.

Voor de pakketten bedragen de retourkosten € 12,95. Deze worden thuis bij jouw opgehaald.

Kan ik een losse accessoire ruilen?

Helaas is het niet mogelijk om een losse accessoire te ruilen. Tip: Misschien is het een leuk cadeau voor één van je vrienden?

Kade6 is ontstaan vanuit het idee om mensen op een eenvoudige manier te helpen een fijne sfeer te creëren in huis. Vanuit mijn ervaring als stylist weet ik dat het voor klanten behoorlijk lastig kan zijn de juiste kleuren, materialen en structuren bij elkaar te combineren. Daarnaast is er zóveel aanbod dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Door één pakket aan te bieden – met extra behang-, plant- en kleuradvies – haal je op een laagdrempelige manier de interieurstylist in huis en zorg je dat alles bij elkaar past.

Zit er garantie op de producten?

Ik vind het heel belangrijk dat je zo lang mogelijk kunt genieten van jouw nieuwe accessoires: meld eventuele klachten over de kwaliteit daarom zo snel mogelijk. We kijken dan samen naar een passende oplossing! Is jouw accessoire al beschadigd tijdens transport? Laat het me dan ook weten via info@kade6.nl zodat ik voor je aan de slag kan.

Contact

Ik wil heel graag mijn nieuwe interieur delen op social media, mag dat?

Heel leuk! Je kan Kade6 noemen door @kade6design te taggen. Houd de Facebookpagina, Instagram en Pinterest van Kade6 in de gaten voor meer tips over hoe je jouw nieuwe accessoires neer kunt zetten of kunt veranderen tijdens feestdagen of nieuwe seizoenen.

Ik wil graag specifiek interieuradvies, kan dit via Kade6?

In een pakket vind je uitgebreid advies over de combinaties die je kunt maken met de accessoires die bij het pakket horen. Ook vind je daar specifiek behang-, planten- en kleuradvies om de sfeer nog verder door te voeren in jouw interieur. Loop je toch nog vast of wil je extra interieuradvies? Mail me dan op mirjam@kade6.nl, dan bekijken we samen hoe ik je verder kan helpen!

Staat jouw vraag er niet tussen?

Heb je andere vragen over het pakket, de accessoires of kan ik je ergens anders mee helpen? Stuur me dan een berichtje via WhatsApp op telefoonnummer 06 - 589 02 928 of mail me op mirjam@kade6.nl. Ik reageer zo snel mogelijk!

Bestellen en bezorging

Waar is de prijs op gebaseerd?

Doordat het pakket uit minimaal 17 accessoires bestaat kan ik deze voor een veel scherpere prijs aanbieden dan wanneer je de items los zou (kunnen) kopen. Je krijgt dus meer waarde doordat je een totaalpakket besteld waar je direct mee aan de slag kunt. Je krijgt advies over hoe je jouw nieuwe accessoires het beste tot hun recht kan laten komen in jouw interieur. Ook vind je extra advies over behang en verf in de vorm van mooie stalen. Én je krijgt daarnaast extra korting op de planten.

Wat zijn de bezorgkosten?

Er worden geen aparte bezorgkosten berekend voor de pakketten. Met de totaalprijs van €549,- ontvang je alle accessoires netjes thuis bezorgd in één of twee dozen.

Voor bedragen onder de € 99,- worden bezorgkosten van € 4,95 in rekening gebracht.

Alle producten zijn ook af te halen in Bodegraven.

Op welke manieren kun je betalen?

Je kunt op dit moment betalen via iDeal. Zodra de betaling ontvangen is wordt je pakket verstuurd.

Wat is de levertijd van een pakket?

Binnen een week kun jij je huis gestyled hebben: de levertijd is dus maximaal 7 dagen. Na je bestelling ga ik zo snel mogelijk aan de slag met de verzending, zodat jij snel met de uitpakpret kunt beginnen!

Hoe groot is de doos die bezorgd gaat worden?

Dit verschilt per pakket: soms is het zelfs nodig om twee dozen te sturen. De maximale grootte is in ieder geval 70x50x50 centimeter. Door de handvaten in de doos kun je deze goed vasthouden en jouw accessoires veilig binnen zetten.

Kan ik een bezorgdatum kiezen?

Het is mogelijk om in het bestelproces een voorkeursdag aan te geven zodat je je buren niet op hoeft te zadelen met het grote pakket. Omdat ik in de bezorging afhankelijk ben van andere partijen kan ik hier helaas geen garantie in geven.

Een van mijn accessoires is beschadigd bezorgd, wat nu?

Vervelend om te horen! De accessoires worden zo goed mogelijk beschermd maar helaas kan het voorkomen dat er toch iets beschadigd raakt tijdens transport. Stuur een foto naar info@kade6.nl met een omschrijving van de beschadiging zodat ik je verder kan helpen.

Kussens, behang en planten

Kan ik de kussens wassen?

De kussens bestaan uit de stoffen katoen, polyester en dralon. Hierdoor zijn ze niet geschikt voor de reguliere was: zorg dat je de kussenhoezen op handwas wast of laat ze reinigen door een specialist. Het wasvoorschrift is ook terug te vinden in het kussen. De binnenkussens kun je wassen op 40 graden.

Kunnen de Kade6-kussens retour gestuurd worden?

Jammer dat je niet tevreden bent over jouw nieuwe kussen(s)! Wanneer je deze los hebt besteld (en de kussens niet onderdeel zijn van een pakket) kun je me mailen op info@kade6.nl met vermelding van het ordernummer en het liefst ook de reden waarom je het kussen retour stuurt. Zo kan ik de volgende klant nóg beter helpen. Na ontvangst van het onbeschadigde kussen wordt het bedrag teruggestort, exclusief de rerourkosten van €4.95.

Hoe kan ik het behang bestellen?

De geadviseerde behangsoorten zijn van de merken Casamance en KEK Amsterdam. De bestelling kun je direct bij Kade6 plaatsen op de bestelpagina.

Is het behang makkelijk te verwerken?

De behangsoorten die worden geadviseerd bij de pakketten zijn van hoge kwaliteit en je kunt er goed mee werken. Let op: sommige behangsoorten zijn breder dan de reguliere maat en daardoor iets lastiger te verwerken. Geen ervaring met behangen? Huur dan een specialist in zodat jouw behang perfect op de muur komt!

Kan het behang retour gestuurd worden?

Behang wordt geprepareerd in speciale kleurbaden, waardoor iedere batch een uniek nummer krijgt. Er kunnen kleine kleurverschillen ontstaan tussen de batches waardoor het helaas niet mogelijk is om de behangrollen retour te sturen. Reken daarom goed uit hoeveel behangrollen je nodig hebt. Het behang dat jij opgestuurd krijgt zal overigens altijd uit dezelfde batch komen: in jouw bestelling zullen dus geen kleurverschillen zitten!

Hoe weet ik hoeveel behangrollen ik nodig heb?

De eerste stap is om te kijken of een behangsoort een patroon heeft of niet, dit staat duidelijk aangegeven bij de bestelpagina van het behang.

Behang zonder patroon:

 1. Meet de breedte en hoogte van de muur die je wilt behangen.
 2. Deel de breedte van de muur door de breedte van het behang: het getal dat hier uit komt is het aantal banen dat je nodig hebt. Rond dit naar boven af.
 3. Deel de lengte van de behangrol (aantal meters) door de hoogte van de muur: het getal dat hier uit komt is het aantal banen dat je uit een rol haalt. Rond dit naar beneden af zodat je straks niet tekort komt.
 4. Deel het getal uit stap 2 (aantal banen uit een rol) door het getal uit stap 3 (aantal banen die je nodig hebt). Rond dit naar boven af: je weet nu hoeveel rollen je nodig hebt.

Behang met patroon:

 1. Meet de breedte en hoogte van de muur die je wilt behangen.
 2. Deel de breedte van de muur door de breedte van het behang: het getal dat hier uit komt is het aantal banen dat je nodig hebt. Rond dit naar boven af.
 3. Deel de hoogte van de muur door de lengte van het patroon: het getal dat hier uit komt is het aantal patronen dat je nodig hebt om het patroon op de muur te plakken. Rond dit naar boven af.
 4. Vermenigvuldig het aantal patronen (stap 3) keer de lengte van het patroon: het getal dat hier uit komt is de lengte van een baan die je nodig hebt.
 5. Deel het aantal meters op de rol door de hoogte van de baan (getal uit stap 4): het getal dat hier uit komt is het aantal banen dat je uit een rol haalt. Rond dit af naar beneden.
 6. Deel het aantal banen die je nodig hebt (getal uit stap 2) door het aantal banen uit een rol (getal uit stap 5). Rond dit naar boven af: je weet nu hoeveel rollen je nodig hebt.

Kom je er niet uit of heb je geen ervaring met behangen? Schakel dan een expert in om je te helpen!

Hoe kan ik planten met korting bestellen?

Kade6 is voor de pakketten een samenwerking aangegaan met 123planten.nl: alle door Kade6 geadviseerde planten zijn bij hen te bestellen. In jouw pakket vind je een unieke code waarmee je op de website www.123planten.nl korting kunt krijgen op de door jou uitgekozen planten. Heb je vragen over de verzorging jouw nieuwe planten? Zij helpen je graag verder met duidelijk advies en handige tips!

Binnen een week jouw huis gestyled
Gratis verzending
14 dagen bedenktijd