Behang Johara

€ 106,- Incl. BTW

De elegante aardetint van het prachtige Casamance-behang geeft een warme sfeer en een chique uitstraling. Kies dit behang als je voor een rustige sfeer gaat.

Maat:
Kleur:
Materiaal:

cm

Lengte: 10.05 meter per rol
Breedte: 70 centimeter
Patroon: Niet van toepassing
Materiaal: Vinyl op non-woven

Lees altijd goed het meegeleverde etiket bij het behang, hier vind je ook de plakinstructies.

Behang zonder patroon

  1. Meet de breedte en hoogte van de muur die je wilt behangen.
  2. Deel de breedte van de muur door de breedte van het behang: het getal dat hier uit komt is het aantal banen dat je nodig hebt. Rond dit naar boven af.
  3. Deel de lengte van de behangrol (aantal meters) door de hoogte van de muur: het getal dat hier uit komt is het aantal banen dat je uit een rol haalt. Rond dit naar beneden af zodat je straks niet tekort komt.
  4. Deel het getal uit stap 2 (aantal banen uit een rol) door het getal uit stap 3 (aantal banen die je nodig hebt). Rond dit naar boven af: je weet nu hoeveel rollen je nodig hebt.

Kom je er niet uit? Ik kijk graag even met je mee. Stuur mij een mail op mirjam@kade6.nl of een bericht op 06 – 589 02 928

Behang wordt geprepareerd in speciale kleurbaden, waardoor iedere batch een uniek nummer krijgt. Er kunnen kleine kleurverschillen ontstaan tussen de batches waardoor het helaas niet mogelijk is om de behangrollen retour te sturen. Reken daarom goed uit hoeveel behangrollen je nodig hebt. Het behang dat jij opgestuurd krijgt zal overigens altijd uit dezelfde batch komen: in jouw bestelling zullen dus geen kleurverschillen zitten!

Past er helemaal bij

Binnen een week jouw huis gestyled
Gratis verzending
14 dagen bedenktijd