Behang Pagode blauw

€ 79,- Incl. BTW

Als je een stap verder wilt gaan in het toevoegen van blauw in je interieur kun je voor een gedurfde, meer opvallende variant gaan. De structuur van dit behang geeft een chique en stijlvol accent aan jouw interieur.

Maat:
Kleur:
Materiaal:

cm

Lengte: 10.05 meter per rol
Breedte: 53 centimeter
Patroon: 64 centimeter
Materiaal: Vinyl op non-woven

Lees altijd goed het meegeleverde etiket bij het behang, hier vind je ook de plakinstructies.

Behang met patroon

  1. Meet de breedte en hoogte van de muur die je wilt behangen.
  2. Deel de breedte van de muur door de breedte van het behang: het getal dat hier uit komt is het aantal banen dat je nodig hebt. Rond dit naar boven af.
  3. Deel de hoogte van de muur door de lengte van het patroon: het getal dat hier uit komt is het aantal patronen dat je nodig hebt om het patroon op de muur te plakken. Rond dit naar boven af.
  4. Vermenigvuldig het aantal patronen (stap 3) keer de lengte van het patroon: het getal dat hier uit komt is de lengte van een baan die je nodig hebt.
  5. Deel het aantal meters op de rol door de lengte van de baan (getal uit stap 4): het getal dat hier uit komt is het aantal banen dat je uit een rol haalt. Rond dit af naar beneden.
  6. Deel het aantal banen die je nodig hebt (getal uit stap 2) door het aantal banen uit een rol (getal uit stap 5). Rond dit naar boven af: je weet nu hoeveel rollen je nodig hebt.

Kom je er niet uit? Ik kijk graag even met je mee. Stuur mij een mail op mirjam@kade6.nl of een bericht op 06 – 589 02 928

Behang wordt geprepareerd in speciale kleurbaden, waardoor iedere batch een uniek nummer krijgt. Er kunnen kleine kleurverschillen ontstaan tussen de batches waardoor het helaas niet mogelijk is om de behangrollen retour te sturen. Reken daarom goed uit hoeveel behangrollen je nodig hebt. Het behang dat jij opgestuurd krijgt zal overigens altijd uit dezelfde batch komen: in jouw bestelling zullen dus geen kleurverschillen zitten!

Past er helemaal bij

Binnen een week jouw huis gestyled
Gratis verzending
14 dagen bedenktijd