Sierkussen K6-009

€ 74,- Incl. BTW

Dit kussen is gemaakt van twee stoffen. Een verrassende zachte groene stof in combinatie met een glanzende stof zorgt voor een speelse mix. Ondanks dat het een basiskussen is kun je zelf een keuze maken of je hem wat meer laat opvallen door de glanzende stof in het zicht te laten of niet.

Dit kussen is mooi te combineren met kussen K6-004, K6-005, K6-006 en kussen K6-010. De kleuren sluiten perfect aan bij elkaar. Mooi om een geheel te creëren op je bank.

Maat:
Kleur:
Materiaal:

45x45 cm
Groen
Dralon, polyester en katoen

Afmeting: 45x45cm
Materiaal: Polyester en katoen
Kleur: Groen

Het kussen wordt geleverd inclusief stevige volle binnenkussen. Deze is gevuld met gesiliconiseerde holle vezel vanwege de volgende eigenschappen: een zeer goede kwaliteit, wasbaar met behoud van volume en vorm, vlamvertragend, zeer veerkrachtig, licht in gewicht.

De kussens bestaan uit de diverse stoffen. Hierdoor zijn ze niet geschikt voor de reguliere was: zorg dat je de kussenhoezen op handwas wast of laat ze reinigen door een specialist. Het wasvoorschrift is ook terug te vinden in het kussen. De binnenkussens kun je wassen op 40 graden.

Past er helemaal bij

Binnen een week jouw huis gestyled
Gratis verzending
14 dagen bedenktijd