Pakket Natuurlijk groen

€ 549,- Incl. BTW

De sfeer

Met ‘Natuurlijk groen’ kun je een natuurlijke én stoere sfeer neerzetten met de hoofdkleuren warm groen, fris groen en zwart. De natuurlijke uitstraling wordt versterkt door de inzet van meerdere planten en groene tinten in de accessoires. Het geheel voelt stijlvol aan door de marmerpatronen in de potten en in het behangadvies, en tegelijkertijd stoer door de inzet van zwarte metalen en robuuste vormen. Aangevuld met een aantal speelse accenten, creëer je met jouw nieuwe accessoires een harmonieuze, natuurlijke sfeer waarin je je snel thuis zult voelen!

De accessoires

In dit pakket vind je 18 zorgvuldig samengestelde accessoires, die qua kleurtint, vorm en materiaal perfect in balans zijn. De merken waarmee ik samenwerk zijn geselecteerd op kwaliteit, service en een uniek en hoogwaardig aanbod: D&M, Hübsch, Mojoo, Colours and Green en de speciaal voor ‘Natuurlijk groen’ ontworpen kussens van Kade6. Ik laat je zien op welke manier je de producten aan jouw interieur kunt toevoegen zodat jouw nieuwe accessoires zo goed mogelijk tot hun recht komen.

Bestel jouw ‘Natuurlijk groen’-pakket en creëer binnen een week een nieuwe sfeer bij jou thuis. De verzending is gratis én je hebt 14 dagen de tijd om alles uit te proberen. Ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt!

In jouw pakket vind je de volgende accessoires
Plaid – Mrs Bloom
Drie draadmanden – Hübsch
Twee potten – D&M
Vaas – Hübsch
Drie trays – D&M
Twee hangpotten – Hübsch
Theelichthouder – Mojoo
Wanddecoratie – Mojoo
Varen – Colours and Green
Drie kussens (inclusief binnenkussen) – Kade6

Ook vind je extra advies in de vorm van A5-kaarten en stalen
Vijf kaarten met voorgestelde combinatie-opstellingen
Twee behangstalen
Drie verfstalen
Drie plantensoorten

Bestel jouw ‘Natuurlijk groen’-pakket en creëer binnen een week een nieuwe sfeer bij jou thuis. De verzending is gratis én je hebt 14 dagen de tijd om alles uit te proberen. Ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt!

Naast de accessoires geef ik je in jouw pakket extra advies om jouw interieur nóg sfeervoller te maken:

Behang advies
Gemêleerd groen of stijlvol marmer
Lees meer

Plantadvies
Vier perfect passende plantensoorten – Mét Kade6-korting
Lees meer

Kleuradvies
Drie geadviseerde verfkleuren – Te mengen bij de bouwmarkt of verfspecialist
Lees meer

In jouw pakket vind je drie unieke Kade6-kussens, die speciaal voor de ‘Natuurlijk groen’-sfeer zijn ontworpen. Deze stevige kussens passen daardoor qua structuur, patroon en kleur perfect bij jouw nieuwe sfeer. Wil je meer dan drie kussens of een van je vrienden blij maken met een nieuw kussen? Bestel ze dan hier!

Past er helemaal bij

Binnen een week jouw huis gestyled
Gratis verzending
14 dagen bedenktijd