Pakket Stijlvol blauw

€ 549,- Incl. BTW

De sfeer

Met ‘Stijlvol blauw’ kun je een chique sfeer neerzetten met diep- en frisblauw als hoofdkleur. Het geheel voelt stoer door de inzet van robuuste stoffen en stevige materialen, de ronde vormen geven jouw interieur daarnaast een vriendelijke uitstraling. Aangevuld met elegante lichte aardetinten, warmrode eyecatchers en luxe materialen van hoge kwaliteit, zorgen jouw nieuwe accessoires voor een unieke stijlvolle én stoere sfeer bij jou thuis!

De accessoires

In dit pakket vind je 17 zorgvuldig samengestelde accessoires, die qua kleurtint, vorm en materiaal perfect in balans zijn. De merken waarmee ik samenwerk zijn geselecteerd op kwaliteit, service en een uniek en hoogwaardig aanbod: D&M, Hübsch, Mojoo, Colours and Green en de speciaal voor ‘Stijlvol blauw’ ontworpen kussens van Kade6. Ik laat je zien op welke manier je de producten aan jouw interieur kunt toevoegen zodat jouw nieuwe accessoires zo goed mogelijk tot hun recht komen.

Bestel jouw pakket

Bestel jouw ‘Stijlvol blauw’-pakket en creëer binnen een week een nieuwe sfeer bij jou thuis. De verzending is gratis én je hebt 14 dagen de tijd om alles uit te proberen. Ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt!

In jouw pakket vind je de volgende accessoires:

Twee maten potten – D&M
Plaid – Hübsch
Tray met plexiglas- Mojoo
Kunstbloem – Colours and Green
Twee kandelaren – Hübsch
Presse-papier – Hübsch
Tijdschriftenhouder – Hübsch
Twee wandhaken – Mojoo
Vaas – Hübsch
Lacquerbox – Mojoo
Drie kussens (inclusief binnenkussen) – Kade6

Ook vind je extra advies in de vorm van A5-kaarten en stalen:

Vijf kaarten met voorgestelde combinatie-opstellingen
Twee behangstalen
Drie verfstalen
Drie plantensoorten

Bestel jouw ‘Stijlvol blauw’-pakket en creëer binnen een week een nieuwe sfeer bij jou thuis. De verzending is gratis én je hebt 14 dagen de tijd om alles uit te proberen. Ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt!

Naast de accessoires geef ik je in jouw pakket extra advies om jouw interieur nóg sfeervoller te maken:

Behang advies
Elegante aardetint of chique blauw
Lees meer

Plantadvies
Drie perfect passende plantensoorten – Mét Kade6-korting
Lees meer

Kleuradvies
Drie geadviseerde verfkleuren – Te mengen bij de bouwmarkt of verfspecialist
Lees meer

In jouw pakket vind je drie unieke Kade6-kussens, die speciaal voor de ‘Stijlvol blauw’-sfeer zijn ontworpen. Deze stevige kussens passen daardoor qua structuur, patroon en kleur perfect bij jouw nieuwe sfeer. Wil je meer dan drie kussens of een van je vrienden blij maken met een nieuw kussen? Bestel ze dan hier!

Past er helemaal bij

Binnen een week jouw huis gestyled
Gratis verzending
14 dagen bedenktijd